FSHappiness is gespecialiseerd in handgemaakte kleding voor trendy kids. Maten variëren van 56 tot 128 en de kleding is handgemaakt met liefde en aandacht door mijzelf in Culemborg.

The face behind

Ik ben Lindi en ik ben mama van onze prachtige jongens Felix (4) en Rowas (2). Momenteel ben ik in verwachting van ons derde kindje. Zij zijn de inspiratie en de reden dat ik dit spannende avontuur op maat ben begonnen. Voordat ik mijn jongens had, studeerde ik aan de kunstacademie voor beeldende kunst. Het gezinsleven nam al snel de overhand en ik trouwde met mijn grote liefde en we kregen ons eerste prachtige zoontje. Ik ging op zoek naar babykleding met leuke prints van mooie kwaliteit, maar ik vond niet wat ik zocht. Zo kwam ik op het idee om mijn eigen stoffen te gaan ontwerpen. En zo ontstond mijn passie voor zelfgemaakte babykleding.

Liefde voor prints

Ik houd van mooie prints en zachte beweegbare kleding, zodat de kleintjes comfortabel kunnen leren en spelen. Ik besteed veel tijd aan het ontwerpen van de prints, kwaliteit is hierbij erg belangrijk. Elke print wordt door mij digitaal of met de hand getekend en daarna klaar gemaakt voor de druk. Elk item in mijn shop is handgemaakt met behulp van 100% biologische katoenen stoffen. Ik hoop dat mijn kleding geïnspireerd door mijn kleine jongens je net zoveel plezier brengt als ze mij hebben gedaan.

Invulboeken en geboorteposters

Naast de handgemaakte baby en kinderkleding vind je ook de allerleukste invulboeken bij FSHappiness en mooie geboorteposters op schaal. Toffe decoratie voor op de babykamer of op een andere plek in huis.

Social media

Voel je vrij om vragen te stellen en blijf op de hoogte van FSHappiness via Facebook en Instagram.

Liefs,

Lindi

Gemaakt met liefde

Met liefde wordt de kleding in mijn atelier gemaakt. Hier maak ik digitaal of met waterverf de ontwerpen voor de stoffen, waarna ze worden afgedrukt en genaaid.

Uniek ontwerp 0
Handgemaakt 0
Biologisch katoen 0