Een zwangerschap is een bijzondere en spannende tijd. Je ziet je kindje(‘s) bewegen op de echo’s en voelt de eerste vlinderbewegingen in de buik die daarna snel aanvoelen als kleine schopjes.

Het inrichten van de babykamer kan van start en wat is er dan mooier om deze bijzonder tijd van het leven dat in jouw buik groeit vast te leggen voor aan de muur.

Deze echo zal niet vervagen en wordt deze bijzondere tijd vastgelegd. Mooi om in te lijsten voor de babykamer of om cadeau te geven.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Bestel hier jouw echo als schilderij.
  2. Stuur een duidelijke foto van jouw echo (bij voorkeur ingescand of een foto van bovenaf met een goede camera) en mail het naar: info@fshappiness.nl.
  3. Na ongeveer 2 weken kun je jouw unieke schilderij op papier verwachten, zodat je hem kunt inlijsten!

Over mij

Ik ben Lindi en ik ben mama van onze prachtige jongens Felix (4) en Rowas (2). Momenteel ben ik in verwachting van ons derde kindje. Zo ontstond ook het idee om een echo te gaan schilderen op papier. Voordat ik mijn jongens had, studeerde ik aan de kunstacademie voor beeldende kunst. Het gezinsleven nam al snel de overhand en ik trouwde met mijn grote liefde en we kregen ons eerste prachtige zoontje. Naast de kledinglijn FS Happiness die ik ontwerp en maak, wilde ik graag meer maken voor aanstaande ouders. Zo ontstond het geluksboekje & het idee voor de handgeschilderde echo’s.

Met zorg en aandacht

Met veel zorg en aandacht wordt jouw echo in mijn atelier omgezet tot een uniek schilderij op papier. Zo houd je een mooie tastbare herinnering over aan de zwangerschap dat niet vervaagt.

Uniek echo schilderij 0
Met de hand geschilderd op papier 0
Gemaakt in Nederland 0

Tevreden klanten

Hieronder een overzicht van de echo schilderijen die ik al in opdracht mocht maken en nu bij klanten in huis hangen.