info@fshappiness.nl

 

Heb je vragen? Mail dan naar bovenstaand email adres, we helpen je graag.

 

XX, FS Happiness

Elk item dat bij FSHappiness wordt gemaakt, wordt van begin tot eind met de hand gemaakt. De ontwerpen op de stof zijn door mij ontworpen en ik ben erg trots op elk item dat gemaakt wordt.

 

Ik kan je verzekeren dat je niet alleen een uniek item ontvangt, maar ook het allerbeste. Dit kost tijd en via de nieuwsbrief en social media houd ik je op de hoogte.

 

De levertijd bedraagt maximaal 2 weken.

Verzending in NL

€4,10 voor brievenbuspost

 

Beide worden met track & trace verzonden, dan geldt eigenlijk vaak de ene dag verzonden is de volgende dag geleverd. Voor de brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven. Bij een bestelling boven de €50,- betaal je geen verzendkosten.

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan mag het item binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd op eigen kosten. Dit geldt alleen voor de handgemaakte kleding en de invulboeken. De echo schilderijen kunnen niet geretourneerd worden, aangezien dit product speciaal voor jou gemaakt wordt.

Q: Wat is de levertijd van de kleding?

Elk item dat bij FSHappiness wordt gemaakt, wordt met de hand gemaakt van begin tot eind. Ik ben erg trots op de items en je krijgt niet alleen iets unieks, maar ook nog het allerbeste. De kleding wordt binnen 1 tot 2 weken gemaakt en opgestuurd.

 

Q: Hoe moet ik de kleding wassen?

De kleding van FSHappiness kun je het beste binnenstebuiten wassen op 30 graden met een delicaat wasprogramma. Niet in de droger.

 

Q: Hoe is de pasvorm van de kleding?

De kleding van FSHappiness wordt gemaakt naar Europese maten in de maten 56 tot 116.  In de broekjes is er voor de kleinste genoeg ruimte om (wasbare) luiers te dragen.

Q: Waarom zijn de producten hoger geprijsd dan andere kledingmerken?

Elk FSHappiness item wordt met de hand gemaakt van begin tot eind. Dit is niet alleen extreem tijdrovend, maar ook duur. Alle artikelen worden gemaakt met behulp van een Certified Organic Cotton, de ontwerpen worden digitaal gedrukt met inkt op waterbasis. In tegenstelling tot conventioneel printen, gebruikt digitaal printen zeer weinig verspilling van stof, inkt, water of elektriciteit. Er worden geen toegevoegde chemicaliën gebruikt in het druk- of prepareerproces en dit is duur en van hoge kwaliteit.
Het kopen van handgemaakte producten is persoonlijk de moeite waard. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van een uniek product, het gaat om het ondersteunen van andere kleine bedrijven die hun talenten en mogelijkheden gebruiken om hun eigen familie te ondersteunen. Als moeder en als kleine ondernemer waardeer ik uw steun meer dan u weet. Ik steek mijn hart in elk item dat ik maak.

Q: Van welk materiaal wordt de kleding gemaakt?

Het materiaal waarmee de kleding van FSHappiness wordt gemaakt is van zacht biologisch katoen (GOTS).

Q: Waar worden de stoffen gedrukt?

De stoffen met de unieke prints worden gedrukt in Europa met eco-vriendelijke inkten. Het proces is duurzaam en de stoffen worden geprint op het moment dat ik ze bestel.

Q: Wie maakt de ontwerpen op de stoffen?

Het patroon op de kleding heb ik, Lindi, gemaakt. Eerst teken ik met de hand op papier. Daarna schilder ik ze in of kleur ik ze digitaal in en zet ik de afbeeldingen als patroon bij elkaar gezet. Deze worden op eco-vriendelijke wijze afgedrukt op biologisch katoen en nu verwerkt als uniek FSH-kledingstuk.

De maten van de broekjes vallen mooi op maat. De rompers vallen ruim. De items zijn maatvast na de eerste wasbeurt, maar je kunt de maat gids gebruiken als je het niet zeker weet.

 

De broekjes hebben genoeg ruimte voor kinderen met (wasbare) luiers.

Maten

62 (0-3 maanden) Taille 44,5 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 21,5 cm

68 (3-6 maanden) Taille 47 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 25,75 cm

74 (6-9 maanden) Taille 48,25 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 28,5 cm

80 (9-12 maanden) Taille 49,5 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 30,5 cm

86 (12-18 maanden) Taille 51,5 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 34 cm

92 (18-24 maanden) Taille 53,25 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 39,75 cm

98 (2-3 jaar) Taille 54,75 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 39,75 cm

106 (3-4 jaar) Taille 56 cm – Binnenbeenlengte zonder luier 43,5 cm

110 (4-5 jaar) Taille 57,25 cm

Was de kleding van FSHappiness met een delicate instelling, met behulp van een fosfaatvrij wasmiddel. Was de kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden. De kleding laat je het beste aan de lucht drogen en niet in de droogtrommel.

 

Door de milieuvriendelijke inkten op waterbasis kan er een lichte verbleking optreden als de onderhoudsinstructies niet worden opgevolgd.

 

Maak de drukknopen bij de rompers altijd samen vast bij het wassen, want ze kunnen vast komen te zitten in de trommel als ze open blijven staan.

 

Na de eerste wasbeurt zal er minimale krimping optreden, dit is normaal omdat onze biologische stof niet voorgewassen is – en het artikel na de eerste wasbeurt op maat gemaakt is.