HANDGEMAAKTE BABYKLEDING

Unieke designs, ontworpen door Lindi Melse
✔ Zachte stoffen van biologisch katoen, perfect voor een babyhuidje
Handgemaakt met liefde

Super schattige babykleding én alles is professioneel afgewerkt!

- Een klant over de babykleding van FSHappiness

Over FSHappiness

Hoi en welkom bij FSHappiness!

Handgemaakte babykleding van biologisch katoen

Wie maakt de kleding?

Lindi – Eigenaar

Ik ben Lindi en ik ben de ontwerper en mama van Felix & Rowas. Zij zijn de inspiratie achter FSHappiness.

Ik wilde graag leuke prints, met stoffen van goede kwaliteit en zo kwam ik op het idee om mijn eigen stoffen te gaan ontwerpen. Een lijn voor baby’s met stoffen die door mij zijn ontworpen en genaaid. Zo ontstond FSHappiness, naar onze oudste zoon: Felix Salomo. De kleding is uniek, handgemaakt van biologisch katoen. Perfect voor kleine baby’s dus! Zo ontstond mijn passie voor zelfgemaakte babykleding.

Elke print word door mij digitaal of met de hand gemaakt en daarna klaar gemaakt voor de druk. Elk item in mijn shop is handgemaakt met behulp van 100% biologische katoenen.

De kwaliteit van je bestelling van begin tot eind is wat een bestelling bij FSHappiness zo speciaal maakt.

xx

Handgemaakte babykleding van biologisch katoen

Handgemaakt

in Nederland

Elk item is handgemaakt in mijn atelier in Culemborg, van de prints tot de uiteindelijke kleding.

Via social media kun je zien hoe jouw bestelling gemaakt wordt. Vul je Instagram naam in bij het afrekenen, zodat ik je kan taggen op social media wanneer ik je bestelling maak en je het proces kunt volgen.

De leukste invulboeken van de hoogste kwaliteit koop je bij FSHappiness!

VEEL GESTELDE VRAGEN

HOE MOET IK DE BABYKLEDING WASSEN?

De kleding kun je het beste binnenstebuiten wassen op 30 graden met een delicaat wasprogramma. Niet in de droger.

VAN WELK MATERIAAL WORDT DE BABY KELDING GEMAAKT?

Het materiaal waarmee de babykleding wordt gemaakt is biologisch katoen (GOTS).

WAT IS DE LEVERTIJD VAN DE BABYKLEDING?

Wanneer de stoffen op voorraad zijn word de babykleding binnen 1 tot 2 weken gemaakt en opgestuurd.

WAAR WORDEN DE STOFFEN GEDRUKT?

De stoffen met de unieke prints worden gedrukt in Europa met eco-vriendelijke inkten. Het proces is duurzaam en de stoffen worden geprint op het moment dat ik ze bestel.

WIE MAAKT DE ONTWERPEN VAN DE STOFFEN?

Het patroon op de kleding heb ik, Lindi Melse, gemaakt. Eerst teken ik met de hand op papier. Daarna schilder ik ze in of kleur ik ze digitaal in en zet ik de afbeeldingen als patroon bij elkaar gezet. Deze worden op eco-vriendelijke wijze afgedrukt op biologisch katoen en nu verwerkt als uniek FSH-kledingstuk.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Voor de babykleding geldt een vast tarief van €4,10, zodat de kleding als brievenbuspakketje met track & trace verzonden kan worden. Boven de €75,- zijn de verzendkosten in Nederland gratis.