Geboorteposters

Met de geboorteposters van FSHappiness heb je een unieke poster van jouw kind in huis! De lijn illustratie op de geboorteposter wordt op de ware grootte van je baby bij geboorte gezet. Een echte geboorteposter op schaal dus. Erg leuk om zelf aan te schaffen of om cadeau te geven.

Met de geboorteposter heb je een blijvende herinnering aan hoe klein je kindje was bij geboorte. De poster is 50x70cm en het is erg mooi om deze op te hangen in de kinderkamer, babykamer of woonkamer. Door de moderne lijntekening past de poster in elk interieur.

Je kunt ook kiezen voor een geboorteposter met een tweeling of drieling. Inmiddels zijn er al tientallen geboorteposters gemaakt en verzonden! Het is erg leuk om je kind te fotograferen met de geboorteposter, zie onderaan de pagina de foto’s van tevreden klanten!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Bestel hier de geboorteposter.
  2. Kies welke houding van de lijn illustratie je graag wilt hebben.
  3. Kies de kleur van de lijn illustratie.
  4. Stuur een mailtje met de naamdatumplaatstijdgewicht en lengte naar info@fshappiness.nl onder vermelding van je ordernummer.
  5. Ik stuur ter goedkeuring het voorbeeld ontwerp op. Na goedkeuring wordt de poster GRATIS naar je verzonden!
  6. Na 1 weken kun je je unieke poster op maat verwachten, zodat je hem kunt inlijsten!
    * Je koopt de poster zonder lijst *

We hebben twee geboorteposters besteld van onze tweeling. Erg mooi om de posters naast elkaar te hebben hangen. Snelle levering en fijn contact! - Janneke

Tevreden klanten

Hieronder een overzicht van de geboorteposters bij tevreden klanten thuis!

Uniek en bijzonder

De posters bevatten unieke lijn illustraties. De lijn illustratie wordt op de ware grootte van je kindje bij geboorte gezet.

Unieke lijn illustratie 0
Origineel aandenken aan de geboorte van je kind 0
Gemaakt in Nederland 0