Geboorteposter op schaal

Koester en herinner je het mooiste moment met jouw baby met een geboorteposter! Na negen maanden in de buik is het dan zover, eindelijk je kleintje in je armen houden. Met een geboorteposter krijg je exact de afmeting van de geboorte afgedrukt op een poster. Hoe tof is dat?

Een van de dingen die ik erg leuk vond om te weten na de geboorte van onze jongens was om te weten hoeveel ze wogen en hoe lang ze nu waren. Op een geboorteposter kun je dit mooi laten vastleggen! Onze zoontjes wogen beide ruim 4 kilo en waren 52 en 54 cm. Maar de tijd vliegt zo snel voorbij, want inmiddels zitten ze alweer in maat 98 en 116! Hoe leuk is het dan om een poster op te hangen waarmee je weer even terug kunt denken aan die kleine baby in je armen.

De stijl van de geboorteposter

De stijl van de geboorteposters van FSHappiness zijn minimalistisch en daarom perfect voor elke plek in huis. De babykamer is een mooie plek, maar ook in de woonkamer of hal kun je zo’n geboorteposter mooi kwijt. De lijn tekening zorgt ervoor dat je wel duidelijk ziet dat het een baby is, maar overheerst niet in je interieur. Ik liet onze zoontjes zelf de kleur van de illustratie kiezen. In eerste instantie wilde ik voor zwarte lijnen gaan, maar Felix (5) opperde al snel dat hij rood wilde en Rowas (3) blauw. Beide kozen ze dus hun lievelingskleuren, dus zo gezegd zo gedaan.

Het resultaat is erg mooi, de posters zijn van stevige kwaliteit. Goed om in te lijsten met of zonder glas ervoor of gewoon met een posterhanger op te hangen aan de muur. Wanneer je meerdere kinderen hebt, kan het ook erg leuk zijn om de posters naast elkaar op te hangen.

Maak elk jaar een foto

Een ander leuk idee is om je kind eens in de zoveel tijd vast te leggen met zijn of haar geboorteposter erbij. Bijvoorbeeld in de eerste weken na de geboorte of een vast moment per jaar. Zo zie je goed hoe je kindje groeit naast de poster op schaal. Dan opeens zie je helemaal goed het verschil van zo’n kleine baby illustratie naast een lengte van 116cm! Onze zoontjes vonden het in ieder geval erg leuk om samen met hun eigen geboorteposter op de foto te gaan.

Laatste update: 19-02-2021

Inmiddels is onze dochter Tilly geboren en maakten we van alle kinderen een foto met hun eigen geboorteposter! Zo zie je hoe leuk het kan zijn om je baby samen met de geboorteposter op de foto te laten gaan!

Bestel de geboorteposter van je baby hier. Erg leuk omdat je zelf de houding en de kleur van de illustratie kunt kiezen! De posters worden op stevig papier gedrukt en kunnen daardoor met of zonder lijst worden opgehangen.

Levertijd

De geboorteposters worden speciaal gepersonaliseerd voor jou. Geef daarom na de bestelling de naam, geboortedatum, tijd, plaats, lengte en gewicht door. Dit doe je door een mail te sturen naar info@fshappiness.nl. Zodra de gegevens binnen zijn wordt de poster op schaal gemaakt. De illustratie wordt op de exacte lengte gezet van je kindje en dan kan de poster worden afgedrukt. Binnen 1 à 2 weken ontvang je de geboorteposter thuis! Ben jij al enthousiast geworden? Ik ben benieuwd waar je de poster op zou willen hangen in huis!

Lindi is 29 jaar en mama van drie. Op FSHappiness vind je de leukste invulboeken, geboorteposters en handgemaakte baby en kinderkleding van biologisch katoen.