Pasfoto's inplakken mijn schoolfotoboek FSHappiness

Met het schoolfotoboek leg je alle mooie en leuke momenten vast van de basisschooltijd. Er is genoeg ruimte om te schrijven, foto’s of tekeningen te plakken, zodat het een mooie herinnering wordt voor later.

Toen onze oudste zoon voor het eerste naar de basisschool ging vond ik dat wel even een mijlpaal hoor! Ineens is je eerste kind, groot genoeg om de hele dag naar school te gaan. Hij had het meteen heel erg naar zijn zin en komt sindsdien met een glimlach op zijn gezicht uit school. Ik wilde deze tijd graag vastleggen en besloot voor een schoolfotoboek te kiezen.

Het schoolfotoboek gebruiken

In het invulboek voor de basisschool kun je heel wat foto’s kwijt. Het heeft een fijn groot formaat van een A5, ruim genoeg voor foto’s en tekeningen. Aan het begin van het boek kun je meteen de kleine pasfoto’s van elk jaar op de basisschool. In totaal is er ruimte voor elf pasfoto’s. Ideaal wanneer je kind een jaar overdoet of bijvoorbeeld voor de basisschool naar het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal gaat. Zo is er genoeg ruimte voor alle jaren tot de middelbare school.

Ook kun je er foto’s inplakken van de eerste schooldag. Kies voor bijvoorbeeld vierkante foto’s, dat geeft een leuke sfeer. Je kunt op de pagina naast de foto meteen invullen hoe je kind die eerste dag heeft ervaren en hoe jij het vond om je kind naar groep 1 te brengen!

Mijn eerste schooldag foto's inplakken mijn schoolfotoboek FSHappiness

Voor elk jaar kun je een grote (pas)foto plakken van je kind met daarnaast een pagina met vragen. Over de groep, welke meester of juf er voor de klas stond, leuke weetjes en meer. Vervolgens zijn er vier pagina’s waar je naar hartenlust foto’s kunt plakken van het schooljaar. De klassenfoto bijvoorbeeld, of laat je kind een tekening maken en plak foto’s van bijzondere gebeurtenissen in. Zoals de verjaardag, schoolreisje of andere leuke herinnering. Zo krijg je per jaar een mooi overzicht. Super leuk om zelf later terug te lezen en wanneer je kind uit genoeg is, kan hij of zij zelf de vragen van het boek invullen.

Pasfoto inplakken mijn schoolfotoboek FSHappiness

Mijn ervaring

Ik vind het erg leuk om het boek in te vullen en ook de om de vragen zoals: ‘wat is je lievelingskleur?’ en ‘wat wil je later worden?’ aan mij zoon van 4 te kunnen stellen. Je kunt foto’s printen met de printer om in je boek te plakken of bijvoorbeeld even bij de Hema of Kruidvat. Doordat het een ringband heeft, is het geen probleem wanneer het schoolfotoboek wat dikker wordt. Het invulboek voelt stevig aan en ook de pagina’s (240 gram) zorgen ervoor dat je er met gemak foto’s of tekeningen in kunt plakken zonder dat het papier gaat bobbelen. Een echte aanrader dus! Bestel het schoolfotoboek in de shop of via de knop hieronder. Veel invulplezier gewenst!

Lindi is 29 jaar en mama van drie. Op FSHappiness vind je de leukste invulboeken, geboorteposters en handgemaakte baby en kinderkleding van biologisch katoen.