zwangerschapsboek invulboek FSHappiness buikfoto inplakken

Tijdens de zwangerschap is het erg leuk om een invulboek bij te houden. Met dit zwangerschapsboek kun je alle echo’s en buikfoto’s meteen een mooie plek geven. Door de vragen te beantwoorden heb je straks een mooi boek waar je doorheen kunt bladeren om deze tijd nooit meer te vergeten. In deze blogpost laat ik je de inhoud van dit zwangerschapsdagboek zien en hoe je hem kunt gebruiken.

Inmiddels ben ik zwanger van ons derde kindje en het leek mij ook leuk om tijdens deze zwangerschap weer een invulboek bij te houden. Het grote voordeel van dit boek vind ik dat het niet heel veel vragen zijn per week, maar dat het wel telkens verschillende vragen zijn. Hierdoor blijft het invullen leuk en kost het niet al te veel tijd. Het boek heeft maar liefst 102 pagina’s (!) met genoeg ruimte om foto’s in te plakken en herinneringen op te schrijven. Bestel het zwangerschapsboek hier.

Hoera zwanger

Het zwangerschapsboek begint bij de positieve test. Hier kun je een foto inplakken en vragen beantwoorden over wat er door jou heen ging. Vervolgens volgt de eerste afspraak bij de verloskundige en eerste echo en de eerste weken. Zo kun je van week tot week vragen beantwoorden en de dingen opschrijven die je bezig houden. Erg leuk om later weer terug te lezen. Zo kun je lijstjes invullen met de mooiste babynamen, een to do list en je kunt de mooiste foto’s van het babykamertje inplakken!

zwangerschapsboek invulboek FSHappiness termijn echo inplakken

Echo foto’s inplakken

De meeste veranderingen tijdens de zwangerschap vinden natuurlijk in je buik plaats. Gelukkig worden er tegenwoordig regelmatig echo’s gemaakt en dan is het natuurlijk erg leuk om deze ook te kunnen bewaren! Deze foto’s kun je ook goed in dit invulboek voor tijdens je zwangerschap plakken. Ik gebruikte de originele echobeelden, deed ze in een doorzichtig hoesje en plakte het hoesje vast.

Wat je ook kunt doen is de echo foto eerst inscannen, zodat het origineel mooi intact blijft. Ideaal is dan ook dat dit zwangerschapsboek dikke pagina’s heeft die niet opbollen of krullen wanneer je er iets in plakt. En door de ringband is kun je er ook gemakkelijk bonnetjes in plakken zonder dat het boek te ver open komt te staan.

Buik foto’s maken

Misschien vind ik dit nog wel het leukste aan de zwangerschap om telkens de veranderde buik vast te kunnen leggen. Ideaal is het dan ook dat je dit kunt doen met de mijlpaal kaarten uit dit zwangerschap invulboek! Bij elke week vind je namelijk een illustratie van de week. Houd hem voor je buik en je kunt je buik vastleggen!

Het negen maanden invulboek heeft een ringband. Hierdoor is het niet erg dat het boekje dikker wordt wanneer je er foto’s in plakt. Achter in het boek kun je ook de eerste foto plakken van je kindje. Er is ruimte om vragen te beantwoorden over de bevalling en natuurlijk alles in te vullen over de geboorte van je kindje! Want hoe leuk is het om uiteindelijk ook de foto van je kleine wonder in te plakken!

Hello world zwangerschapsboek invulboek FSHappiness

Super handig is het dan ook om meteen het kraambezoekboek te bestellen en baby’s eerste jaar, zo kun je meteen even vooruit! En kun je alle mijlpalen en bijzondere momenten vastleggen.

Op mijn DIY en Lifestyle blog linspiration.nl lees je nog meer tips om je zwangerschap door te komen.

Lindi is 29 jaar en mama van drie. Op FSHappiness vind je de leukste invulboeken, geboorteposters en handgemaakte baby en kinderkleding van biologisch katoen.