pietenpak kind

Sinterklaas is misschien wel het leukste feest voor kinderen en wat is er dan leuker om je eigen Sinterklaaskleding aan te kunnen trekken! Over iets meer dan een maand begint het Sinterklaasjournaal weer en over twee maanden is het alweer pakjesavond. Onze zoontjes van 4 en 2 kijken er nu al heel erg naar uit. Toen we vorig jaar Sinterklaas uitzwaaide op 6 december in de haven, werd er al meteen gevraagd wanneer het weer Sinterklaas zou zijn en inmiddels hoor ik al een aantal maanden de cadeauwensen voor 5 december 😉

Inmiddels zijn de eerste pepernoten al gebakken en maakte mijn zoontje trots peperwormen. Gelukkig smaakten ze heerlijk. Dit keer leek het me leuk om kleding voor mijn kleine fans te maken en zo ontstond de Sint en Piet print.

Over de Sinterklaaskleding

Tijdens het schetsen op papier werden de illustraties goedgekeurd en daarna ben ik ze digitaal gaan inkleuren. De Pieten hebben roetvegen op de wangen en maken het kleurrijke geheel met de Sinterklaas helemaal af. Toen de stoffen eenmaal binnen waren kon het naaien gaan beginnen. Terwijl ik nog aan het naaien was stond Rowas, 2 jaar, al enthousiast naast me op en neer te springen dat hij het broekje aan wilde. En inderdaad hij draagt het broekje nu al met veel plezier en vindt het prachtig dat Sint en Piet erop staan.

Je kinderen laten twinnen

Wat ik vooral erg leuk vind is om af en toe de kinderen hetzelfde aan te trekken. Felix, onze oudste, draagt maat 116 en Rowas maat 98. Erg leuk om ze dezelfde Sinterklaaskleding aan te trekken en trots dat ze zijn dat ze hetzelfde aan hebben 🙂 Heerlijk om ze zo te zien genieten. Ik geniet er natuurlijk ook van, om ze zo te zien stralen in deze mooie print van FSHappiness. De maten van de broekjes gaan van maat 62 tot 116 en mocht je een kleinere maat willen dan kan dat natuurlijk ook.

Inmiddels heb ik al heel wat mama’s en hun kinderen blij mogen maken met deze Sint en Piet kleding. Hoe gaaf is dat? Je bestelt deze leuke Sinterklaas kleding in de shop of via de knoppen hieronder.

Lindi is 29 jaar en mama van drie. Op FSHappiness vind je de leukste invulboeken, geboorteposters en handgemaakte baby en kinderkleding van biologisch katoen.